Založ si blog

Cirkus s názvom Voľby do NRSR 2016 klope na dvere

image

 

Ospravedlňujem sa

za to, že uvedený blog som nenapísal ja. Dôvod prečo ho zverejňujem je čisto prozaický a to že súhlasím s jeho obsahom a po dohode s autorom som sa rozhodol, že poteším aj čitalelov Pravdy 🙂

Voľby sa blížia a cirkusanti oprašujú cilindre a kabáty, nie jeden krát prevrátené. A tak sa začína nové predstavenie

„Jediné istoty na tomto svete sú dane a smrť“(Benjamin Franklin). I takto sa dá pojať predvolebné teatro boľševikov, ktoré skutočne naplnili do bodky. Nech si každý o ich sľuboch myslí čo chce. No tento a budúci rok sa rozbehne zaručene lepší cirkus. Dámy a Páni, vítajte v manéži, kde do prvého radu si kupujú lístky naivné osôbky. Pri vstupe sa rozdávajú sociálne baličky, ale exekútori, ktorí sú štátnou mocou poverení a vyberajú vstup vám rýchlo pokazia radosť z tejto parády. Príjemne sa usaďte a voľby 2016 môžu začať.
Ako prvý sa predstavia v manéži principál s červeným kabátom, ktorý má rôzne sociálne balíčky pre chorých, starých , mladých , cestujúcich, neprispôsobivých, malých, veľkých, tučných, chudých…skratka každému. Za ním nasledujú gorily v kravatách a oblekoch, ktoré sú principálovými vernými a pravdaže ministri šapitá. Za opičkami idú reklamné pútače Váhostavu a predstavenie sa môže začať.

Ako druhá sa predstaví nemenovaná národná strana, ktorá má v médiach zrazu priestoru habadej a predstavenie spestrí a troška zmení jednofarebnú atmosféru. I keď priestor v médiách je drahý, mimoparlamentná strana, ktorá ťažko disponuje takým objemom finančných prostriedkov že si to môže zaplatiť sama. A to nerátam bilbordy, ktoré sú všade naokolo, cena jedného je okolo 90€ na mesiac a pri počte, ktoré ich máme možnosť vidieť, sa človeku zatočí hlava. To nie je závisť, to je racionalizmus a pravdaže sa naskytuje otázka: Za čo, či z čoho to platia? Kto ich tlačí v pred? Ale budiš, divákovi sa predstavenie zatiaľ páči.

Ako ďalšie tu máme kresťanov z chazarským pôvodom. Takzvaní žido-kresťania (nie, tento pojem som si nevymyslel, v relácií SITO, ešte za Daniela Krajcera ako moderátora sa tak nazval jeden predstaviteľ tejto kresťanskej strany). Obyčajnému Slovákovi kresťanovi stačí slovo kresťanská, aby uveril, že tam kresťan je a tak si pár farizejov zaručuje istotu, ale nie tu od principála.

Ďalej vstupuje do manéže liberálna strana, ktorej nie je cudzie rovnaké pohlavie, čoskoro pedofília či bradatá žena. V Cirkuse sú ako doma, pri predstavení dokážu osloviť tých, ktorých neoslovia vyššie uvedené postavičky a cirkusanti.

Ale čo to vidíme za stanom, niekto rozdáva letáky proti týraniu zvierat a ľudí v cirkuse, špinavý extrémisti.

I takto vyzerá naša politická scéna milí naivní občania. Teším sa na rok 2016 a na dopad cirkusového predstavenia, pretože zveri a gorily produkujú kopec hnoja, ktorý skrátka smrdí a nikto ho nevie odpratať!

Autor textu Marián Magát – Vzdor Kysuce

 

Otvorme náruč utečencom

17.06.2015

Voči tým, čo sú mimo, správajte sa múdro a využívajte čas. Vaša reč nech je vždy milá, soľou korenená, aby ste vedeli, ako máte každému odpovedať. Kolosanom 4:5-6 A nie len to. Nie len odpovedať, ale aj pomenovať veci pravými menami. Povedať pravdu o tom prečo sa vo svete deje to čo sa deje. Povedať pravdu o tom, že nič sa nedeje náhodne. Povedať pravdu o [...]

I have a dream – som rasista? Nie, len žijem v príliš čiernom svete. . .

01.06.2015

I have a dream ? …áno Martin Luther King jr. ho mal ! Škoda, že už nežije. Opýtal by som sa ho, či útek jeho bratov a sestier z Afrického domova bol jeho sen, o ktorom sníval, opýtal by som sa ho, čo hovorí na more imigrantov v dnešnej dobe, opýtal by som sa ho, či som rasista, homofób, xenofób a antisemita, keď sa začínam cítiť ako on v čase, keď [...]

Potrebuje Slovensko Kotlebu ? Alebo rozprávky o nacionalizme. . .

25.05.2015

Prv než sa pustite do čítanie tohto blogu, urobte si pohodlie. Nalejte si pivo, džús…alebo inú limonádu (alkoholici nech si kľudne dajú pul deco aj dva) vyložte si nohy na stôl, ale ešte pred tým si skontrolujte stav vašich financií v peňaženke a na účte. Urobené? Tak, keď ste sa teraz dali do pohody, kombináciou svojho obľúbeného drinku a zistením, že [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 14819x
Priemerná čítanosť článkov: 2964x

Autor blogu

Kategórie